Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe

Zuidhaege 2
9401 NZ Assen
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.
Telefoonnummer: 085 086 2866 
E-mail: yvonne.drenthe@jeugdfondssportencultuur.nl
Website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/drenthe

Bijzonderheden:

bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9-12 uur telefoon nummer 085 086 2866Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe biedt 2 ondersteuningen aan.


Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Drenthe betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus.Bijzonderheden / voorwaarden:

Een beroep op het fonds kan worden gedaan door een geregistreerde intermediair. Iedere professional, werkzaam in het onderwijs, hulpverlening of gezondheidszorg is een potentiële intermediair. bijvoorbeeld de leerkracht, de schoolarts, de jeugdhulpverlener of de maatschappelijk werker van een welzijnsinstelling of gezondheidsorganisatie.

Bellen kan op: dinsdag en donderdag 09:00 - 12:00Verplichtingen:Uitvoerende organisatie:

Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe
Kinderen in Armoede

Waar loop je tegenaan als je élke maand krap zit? En als de warme maaltijd, nieuwe schoenen, een verjaardag van jezelf / van iemand anders, schoolgeld of een sportclub geen vanzelfsprekendheid zijn?