Logeerkring Drenthe

Eemland 3
9405 KD Assen
Logeerkring Drenthe biedt thuiswonende kinderen en volwassenen met een beperking de mogelijkheid om regelmatig een dag(deel) of weekend bij een ander gezin door te brengen. Doel is het vergroten van de sociale contacten voor de logé en het ontlasten van de ouders/verzorgers. Logeerkring Drenthe maakt hierbij gebruik van vrijwillige gastgezinnen. Voor het logeren is geen indicatie nodig. De logeerkring is onderdeel van MEE Drenthe.
Telefoonnummer: 0592 303999 
E-mail: logeerkring@meedrenthe.nl
Website: www.logeerkring.nl


Logeerkring Drenthe biedt 1 ondersteuning aan.


Logeren voor mensen met een beperking

Logeerkring Drenthe biedt thuiswonende kinderen en volwassenen met een beperking de mogelijkheid om regelmatig een dag(deel) of weekend bij een ander gezin door te brengen. Het kan gaan om iemand met bijvoorbeeld een verstandelijke of lichamelijke beperking, een chronische ziekte, ADHD, PDD-NOS of een andere vorm van autisme. Doel is het vergroten van de sociale contacten voor de logé en het ontlasten van de ouders/verzorgers. Logeerkring Drenthe maakt hierbij gebruik van vrijwillige gastgezinnen.Bijzonderheden / voorwaarden:

Voor het logeren is geen indicatie nodig. Per dagdeel wordt een onkostenvegoeding betaald.Verplichtingen:

Van de logeergezinnen/logeerouder wordt een Verklaring van geen bezwaar opgevraagd bij de Raad voor de Kinderbescherming.