Begeleiding naar hulpverlening

Diaconaal Platform Inloopuur

Schutstraat 40
7902 EK Hoogeveen


In het Diaconaal Platform Hoogeveen willen kerken en andere levensbeschouwelijke instellingen in de gemeente Hoogeveen, ieder vanuit haar eigen Identiteit, samenwerken om mensen te helpen en tot hun recht te laten komen zodat de gemeente Hoogeveen voor ieder leefbaar is en blijft.
Telefoonnummer: 0528-275795 
E-mail: info@diaconaalplatform.nl
Website: www.diaconaalplatformhoogeveen.nl/ik-zoek-hulp/inloopuur-de-haven/

Bijzonderheden:

1. Inloopuur De Haven

Inloopuur De Haven is een plek waar je terecht kunt met je vragen en problemen. Iedere eerste en derde maandagavond van de maand (in de schoolvakantie’s is de inloop gesloten) ben je welkom in de “BUURTHUISKAMER” van het Leger des Heils aan de Schutstraat 40 (zijingang Reviusstraat) in Hoogeveen. Een gastheer of -vrouw ontvangt je graag met een kop koffie of thee. In alle rust en privacy luistert hij of zij naar je verhaal en je vragen. Samen met jou wordt gezocht naar een oplossing of naar de beste manier om aan jouw probleem te werken.

2. Ontmoeting op Zondag

Iedere zondagmiddag is er van 15.00 uur tot 17.30 uur Ontmoeting op Zondag in de “BUURTHUISKAMER” Schutstraat 40 (ingang Reviusstaat). Bestemd voor iedereen die de zondag lang vindt duren en behoefte heeft aan gezelligheid en een praatje of een spelletje. Er is koffie en thee en later op de middag soep met een broodje. U bent van harte welkom!